Mercadona augmenta un 15% les vendes de productes per a preparar barbacoes

Carns fresques com mitjanes, costelles i entrecots, o preparats com embotits, hamburgueses o broquetes, són productes que estan tenint una sortida considerable arran del canvi d’hàbits del consumidor. A la companyia Mercadona, les vendes d’aquesta mena de productes han augmentat en un 15%.

L’assortiment inclou múltiples referències diferents elaborades per més de 30 proveïdors. A Catalunya, destaca Totaler Costa brava Mediterranean Foods, del grup Cañigueral, que opera a la Garrotxa. Mercadona hi manté una relació comercial d’estabilitat sota marques com Hacendado, Deliplus, Bosque Verde i Compy, entre d’altres. Entre les darreres novetats de l’assortiment de productes per a barbacoa que s’han incorporat a les botigues de l’estat, es troben curiositats com el pollastre ‘churrasco’, petit i partit per la meitat, molt típic per a la preparació a la brasa, per exemple, a Portugal.