Aquest dilluns obre la Piscina Municipal d’Olot adaptada a les restriccions pel coronavirus

A partir d’aquest dilluns 15 de juny torna a estar operativa la Piscina Municipal d’Olot, el darrer equipament esportiu de la ciutat que quedava per reobrir a la ciutat des que es va declarar l’estat d’alarma. Ho farà amb mesures d’higiene i de restricció d’aforament per prevenir nous contagis de coronavirus.

Restriccions d’aforament

La piscina tindrà un aforament limitat d’un 30%. Per tal d’impedir aglomeracions in situ, es podrà conèixer l’estat d’ocupació de les piscines en temps real al web de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO).

Normes d’ús

A l’entrada, es mesurarà la temperatura corporal i s’haurà de donar el nom i el telèfon de contacte de l’usuari. S’haurà de dur obligatòriament mascareta fins a la zona de la piscina que es vulgui ocupar, i caldrà respectar la distància de seguretat de dos metres respecte altres usuaris. La zona de gespa estarà senyalitzada amb zones de pas i espais reservats per descansar i prendre el sol, amb àrees de 16 metres quadrats: aquestes àrees podran ser ocupades per un màxim de quatre persones que formin part d’una mateixa unitat familiar.

Altres mesures de prevenció

Serà obligatori rentar-se les mans a l’entrada i la sortida de l’equipament amb gel hidroalcohòlic. També s’haurà de canviar-se de calçat a l’hora d’accedir a l’interior del recinte, i no es podran utilitzar les dutxes dels vestuaris. La instal·lació estarà tancada de 15h a 16h per desinfectar el recinte.