El Consell Comarcal de la Garrotxa obre la convocatòria d’ajuts de menjador i transport escolar

Un mes més tard del previst, s’obre la convocatòria d’ajuts de desplaçament, transport i menjador escolar per al curs vinent del Consell Comarcal de la Garrotxa. La presentació de sol·licituds va amb retard per les afectacions generades pel coronavirus, i per preparar com hauran de ser els tràmits per a inscriure’s. Enguany, s’ha potenciat la via telemàtica. Això sí, s’habilita un sistema de cita prèvia confirmada a través del web citaprevia.garrotxa.cat o trucant als telèfons 972274998 o 972274900.

Gemma Canalias, Consellera Educació Consell Comarcal Garrotxa: “Aquest any la tramitació serà diferent: les famílies tindran la opció de fer els tràmits presencialment, però també tenen la opció de presentar algunes sol·licituds en línia, per evitar desplaçaments i tràmits presencials al mínim.”

D’altra banda, les inscripcions presencials es faran a l’Espai d’entitats del carrer Proa d’Olot, per disposar de més seguretat per evitar contagis de coronavirus. D’altra banda, els treballadors del Consell també faran la gestió des dels municipis amb cita prèvia.

Gemma Canalias, Consellera Educació Consell Comarcal Garrotxa: “Els tècnics del Consell es desplaçaran en dies concrets als ajuntaments garrotxins per atendre directament les famílies a cada poble.”

D’ajuts n’hi ha de diferent tipus relacionats amb la convocatòria.

Gemma Canalias, Consellera Educació Consell Comarcal Garrotxa: “Hi ha els ajuts individuals de menjador per necessitats socioeconòmiques, també tenim els individuals de menjador per a una distribució equitativa d’alumnes amb necessitats educatives, per a centres concertats, gratuïtats de menjador, ajudes al desplaçament o servei de transport escolar tant obligatori com no obligatori. “

Els tràmits es poden fer fins el 31 de juliol, quan es tancarà el termini per a les sol·licituds de beques menjador i transport escolar.

Deixa un comentari