L’etiqueta #CorpusconfinatOlot suma més de mig centenar d’interaccions a les xarxes socials

Enguany el coronavirus ha impedit que la faràndula sortís al carrer aquest diumenge per Corpus, i no es poguessin desenvolupar els seus actes tradicionals, així com la interpretació de la sardana Adéu Vila d’Olot. La decisió va ser acordada amb la Comissio de la Faràndula per unanimitat. Però els olotins han volgut recordar la diada de forma especial.

D’aquesta manera, a twitter, instagram o les històries d’aquesta xarxa s’han omplert de fotografies i vídeos de la Faràndula i la sardana. Fent servir l’etiqueta #CorpusconfinatOlot, diversos usuaris han publicat fins a més de mig centenar d’interaccions. El moment amb més acumulació d’imatges ha estat a les 12 del migdia, moment en què havia de tenir lloc la sortida al carrer de les figures populars. Enguany, tant dissabte com diumenge també havia de sortir per primera vegada els Cabeçuts i Cavallets, però hauran d’esperar a trepitjar els carrers i places en una diada de Corpus el 2021. Ara, s’espera que per Festes del Tura la Faràndula pugui sortir amb normalitat.

Foto: @adanpereacivico