L’hostaleria garrotxina recupera activitat amb l’entrada de la fase 3

La fase 3 de desescalada ha tornat velles costums als garrotxins. Els bars i restaurants ja poden servir a la barra, això sí, extremant la neteja i amb més distància entre cadires.

Joan Antoni Manzano: Només podem tenir quatre tamborets perquè han d’estar separats entre dos metres, però és una petita normalitat que esperem que vagi a més.

Des d’aquest dilluns els locals de restauració poden omplir-se fins a la meitat a l’interior i en un 75 % a les terrasses, un augment significatiu que permet un cert optimisme als propietaris. La incertesa es manté, però, als establiments turístics, que esperen que l’estat autoritzi  el pas de la Regió Sanitària de Barcelona a la fase 3, tal com ha sol·licitat la Generalitat, per confirmar les reserves.

Joan Antoni Manzano: Nosaltres a partir de la setmana que ve tenim les habitacions plenes si obren Barcelona, si no, ens les anul·len, així de fàcil.

Segons les dades de Turisme Garrotxa, la pràctica totalitat dels restaurants i bars associats ja han obert a l’interior o ho faran durant aquesta setmana. La majoria d’ hotels, pensions, habitatges d’ús turístic i cases de turisme rural també han obert aquest dilluns o es preparen per fer-ho per la revetlla de Sant Joan.

Deixa un comentari