Olot viu el primer dels Encontres a la segona fase, amb actuacions culturals itinerants enmig de la natura

On és l’Stefi ha estat la primera de les experiències culturals de la ciutat d’Olot en ple desconfinament, una proposta que convidava a passejar i a gaudir dels espectacles amb espai suficient per prendre distància amb la resta de públic enmig d’entorns especials. Són els Encontres a la segona fase, el cicle d’Olot Cultura per reactivar el sector a la capital garrotxina, que en aquesta primera ocasió ens convidava a buscar la cultura per un dels racons més bonics i naturals d’Olot: les fonts de Sant Roc i el seu entorn.

I el que s’havia de buscar era la Stefi, interpretada per la garrotxina Anna Confetti, però al mateix temps un es podia trobar fins a tres altres actuacions d’artistes locals, amb concerts de La Marta Rius, Constan Fernández o Pep Puigdemont.

La Marta Rius, cantautora: “Tornar a fer per primer cop un concert en aquest entorn tan verd, sentint el riu i els ocells refilant és una proposta molt bonica i especial”

Els visitants a les actuacions es barrejaven amb els passejants habituals de la zona, i per moments un bon nombre de persones es van congregar davant de cada proposta.

Jordi Serrat, programador musical d’Olot Cultura: “Hi havia moltes ganes de fer una activitat així. Ha estat molt especial, i el temps ha acompanyat. Estem molt contents.”

Durant el mes de juny, s’aniran fent diverses activitats en el marc dels Encontres a la segona fase. Properament vindran els autoconcerts al recinte firal, i el 26 de juny es repetirà On és l’Stefi amb altres artistes locals com Agnès Algueró o Miquel Pascal Trio.

 

Foto: Martí Albesa