Besalú reobre l’Oficina de Turisme amb novetats per ajudar al sector

La setmana no plujosa no ajuda però l’Ajuntament de Besalú creu que ja és hora d’ajudar el sector turístic de la vila i és per això que des d’ahir que ha reobert les seves portes. Aquest matí els visitants es reduïen a persones de unicipis de la mateixa regió sanitària, com Sant Feliu de Guíxols. Alguns turistes de Barcelona han cancel·lat participacions a les visites guiades en no haver passat encara de fase.

Des de l’oficina, però, asseguren que de consultes i reserves n’hi ha, i s’estan omplint paulatinament les visites a partir de la segona quinzena de juny. Seran amb aforament limitat per les mesures de seguretat de la COVID.

Lourdes Sibecas, responsable Oficina Turisme Besalú: Nosaltres començarem amb 9 persones i el guia. A partir de juliol segur que augmentarem la ràtio però no exagerarem el número de visitants.

L’àrea de Turisme de Besalú ja ha començat a oferir visites diürnes. Properament decidirà si n’ofereix de nocturnes a l’agost. A partir del juliol, n’oferirà de noves al capvespre.

Lourdes Sibecas, responsable Oficina Turisme Besalú: Seran cada dilluns a les 8 del vespre. N’hi haurà dues: una visita serà basada en el món jueu i l’altre en el món cristià.

Demà, l’àrea de turisme de Besalú obrirà una nova pàgina web amb contingut ampliat.

Vanessa Duran, regidora Turisme Ajuntament de Besalú: Hem reorganitzat el sector del comerç, d’allotjaments turístics per donar-los a conèixer, les rutes que es volen dur a terme des de l’Oficina de Turisme, etc.

Aquestes iniciatives, sumades a la campanya publicitària dissenyada des de l’àrea de turisme, volen incentivar un sector molt important per a l’economica local de la vila, que espera uns mesos pròspers després d’una primavera per oblidar. 

 

x