El Club Tennis Taula Olot es marca la permanència com a objectiu tot i el fitxatge de Diogo Pinho

La incorporació de Diogo Pinho al Club Tennis Taula Olot ha fet despertar il·lusions a l’entorn de l’entitat esportiva sobre la propera temporada. Però el director esportiu del club, Òscar Gallego, considera que cal tenir clar que l’ascens a la Superdivisió estatal, la màxima categoria del tennis taula, no és l’objectiu més immediat del club.

Òscar Gallego, director esportiu CTT Olot: “De cares a l’any vinent no és l’objectiu: la nostra voluntat és mantenir la categoria amb una certa tranquil·litat, on els jugadors joves del club puguin tenir minuts amb l’equip; aquest any no han pogut participar-hi perquè el Divisió d’Honor no ha anat tant bé com esperàvem.”

Segons Gallego, cal prioritzar sempre la formació. Però el Director Esportiu de l’Olot també admet que la possibilitat de pujar a Superdivisió d’Honor és més a prop que mai, amb el fitxatge del palista vigatà, atesa la seva experiència a la categoria superior.

Òscar Gallego, director esportiu CTT Olot: “Òbviament, no ens hem d’enganyar. És un jugador que ve de dalt, i si jugués a la superdivisió guanyaria partits. Això fa que el club s’ho pugui plantejar. Si tinguéssim un altre jugador d’un nivell similar potser l’equip es podria mantenir a la màxima divisió estatal.”

De moment, al Club Tennis Taula Olot encara hi ha incertesa sobre quan començaran les properes lligues de tennis taula.