La Flama del Canigó 2020 es convertirà en un homenatge a la societat civil que ha lluitat contra el coronavirus

L’arribada de la flama del Canigó, aquest any, serà una mica diferent. L’acte d’arribada de la Flama tindrà lloc, com a novetat, al Firal Petit dimarts 23 de juny a 2/4 de 7 de la tarda amb l’encesa del peveter, un senzill acte de benvinguda i la lectura del manifest.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Enguany el manifest s’ha elaborat entre molts sanitaris de tot Catalunya i serà llegit també per algú vinculat a la sanitat d’Olot o de la Garrotxa.

Sota el lema ‘Enguany, encenc la flama per tu’, la Flama del Canigó es convertirà en un record i en una llum pels que han lluitat i estan lluitant contra el coronavirus.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Aquest lema vol dir que convertim aquesta flama 2020 a un homenatge a tothom que ens ha deixat, a tothom que ha lluitat o lluita per fer front a la pandèmia i a tota la societat civil que s’ha organitzat en xarxes de solidaritat.

Tot seguit hi haurà el repartiment de la Flama als pobles i barris i qui vulgui també podrà endur-se un fanalet.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Es demana que a les 10 del vespre del dia 23 de juny tothom posi una espelma al balcó com a homenatge a tot aquest seguit de gent.

Durant l’acte, serà obligatori l’ús de mascareta, no es podrà utilitzar gel hidroalcohòlic i hi haurà cadires respectant la distància de seguretat.