L’Ajuntament de la Vall de Bianya repara provisionalment els danys més urgents causats per la pluja a l’espera d’ajuts

Plou sobre mullat a la Vall de Bianya, on les pluges han seguit malmetent carrers i camins que ja havien quedat afectats pel temporal Glòria. La situació ha obligat l’Ajuntament de Bianya a començar les reparacions més urgents amb fons propis, per garantir l’accés dels veïns als seus domicilis.

 Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: Moltes coses d’aquestes provisionals les hem hagut de tornar a arreglar. Això de ploure sobre mullat és ben veritat, són despeses que hem d’anar resolent de forma provisional. La gent ho ha d’entendre, tothom et demana amb tot el seu dret, però de veritat que hi estem treballant.

Com molts ajuntaments de la Garrotxa, la Vall de Bianya espera que arribin els fons compromesos de la Diputació de Girona, la Generalitat i l’estat espanyol, que van sol·licitar abans de la pandèmia.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: Aquest matí he parlat amb el subdelegat del govern, el senyor Bramon i diu que estiguem tranquils que arribarà. Ells s’han trobat amb el mateix, les coses tarden perquè s’han trobat amb la pandèmia i s’han de resoldre les peticions demanades. De la Generalitat i la Diputació estem en contacte amb ells perquè arribin les ajudes.   

El consistori bianyenc havia valorat en 350 mil euros els danys ocasionats pel temporal Glòria i tem que després de l’últim episodi de pluges la despesa pugui arribar als 400 mil euros.

x