Besalú, pendent de l’acord per traslladar les marquesines del bus fins al nou emplaçament

El projecte de canvi d’ubicació de les parades d’autocar de Besalú, demanat pels veïns als pressupostos participatius per facilitar la parada del vehicle, està executat en sentit Besalú-Olot i adjudicat en sentit Olot-Besalú, tot i que falta un element important: el trasllat de les marquesines fins al nou emplaçament. L’equip de govern municipal admet que l’actuació ha patit un retard pel fet que hi participen diferents administracions i, en el procés, s’han creuat altres prioritats.

Lluís Guinó, alcalde de Besalú: Hi participen l’Ajuntament, la Diputació de Girona i és una obra que havíem posat al pla d’obres però evidentment, a part que no està resolt el pla d’obres, la traurem d’aquest llistat  i prioritzarem algun altre tipus d’obra de les que vam presentar perquè aquesta ja està executada. De vegades els terminis que tenim al cap a l’ajuntament costa després d’executar-los perquè intervenen més administracions que la local i perquè van sorgint emergències i urgències als ajuntaments que de vegades no tens previst i trobes que les has de resoldre primer determinades qüestions que no són necessariament aquestes.

L’alcalde assegura que el trasllat de les marquesines ja compta amb l’autorització de Transports de la Generalitat; només falta acordar el moment en què s’efectuarà el canvi d’emplaçament.

Deixa un comentari