La Pujada a la Salut, una de les primeres proves esportives després del coronavirus

Moltes curses i proves esportives no s’han pogut celebrar a causa de la pandèmia de la COVID-19. Aquest cap de setmana però, tindrà lloc una de les primeres curses post-covid, la pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols. La curs es caracteritza per ser una cursa on els diferents participants surten esglaonadament cada pocs segons. Enguany però, sortirà un
participant cada minut i es realitzarà en dues jornades i no en una com es feia normalment, tot plegat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions un cop a dalt.

David Duran, Club Atletisme Pescallunes: El que sí que a l’arribada, quan la gent arribi a dalt, el que sí que demanem és que tothom tingui una mica de cura. Facin l’avituallament com calgui però que no estiguin molta estona allà dalt i que vagin baixant a poc a poc. Creiem que no hi ha d’haver-hi cap problema.

Però, com s’adapta aquesta prova esportiva als nous protocols de seguretat? Els participants hauran de fer una preinscripció i se’ls assignarà una hora de sortida. Des de l’organització demanen també arribar 15 minuts abans de l’hora assignada per a recollir el dorsal.

De moment, ja hi ha mig centenar d’inscrits.

David Duran, Club Atletisme Pescallunes: Ja hi ha 50 preinscrits i de bastant nivell.  Hi ha atletes punters de la Garrotxa que estan a la federació catalana i s’han apuntat. Com cada any, sempre hi ha nivell.

Aquesta edició, la número 46 probablement serà una de les edicions més recordades per tots els corredors.

David Duran, Club Atletisme Pescallunes: Per aquest motiu no la volíem deixar de fer. Encara que fóssim poca gent, encara que hi hagués el COVID-19 i tot això, nosaltres l’hem pogut fer igualment.

x