L’escultora Rosa Serra prepara una exposició retrospectiva a Ginebra amb una cinquantena d’obres

El confinament ha renovat les energies i la creativitat de l’artista garrotxina que més obra té arreu del món. Rosa Serra no ha deixat el fang, ni tampoc el llapis, en els últims mesos, i assegura que ha treballat més que mai.

Rosa Serra, escultora: “M’ha anat molt bé, perquè el treball fa que el temps et passi més ràpid. He fet molts dibuixos i escultures.”

Alguns dels seus projectes que havien quedat aturats, com ara els encàrrecs del Comitè Olímpic Internacional, s’han tornat activar aquesta mateixa setmana.

Rosa Serra, escultora: “Encara els tinc les obres fetes, i les estic guardant. Però per fi mica en mica tot va tornant a la normalitat i per tant comencen a sortir les escultures cap al seu destinatari.”

Entre aquests projectes hi ha una exposició en una galeria de Ginebra amb una cinquantena d’obres, que servirà com a retrospectiva de mig segle de trajectòria. Si la pandèmia ho permet, la mostra s’inaugurarà el 29 d’agost a la ciutat suïssa.

x