Indumentària per a l’Espectacle crea una col·lecció de mascaretes de la faràndula d’Olot

Els gegants, nans i cavallets d’Olot no han pogut sortir per Corpus, però ha inspirat una de les persones que en té cura. Al seu taller d’ Indumentària per a l’Espectacle, el sastre olotí Carles Solé ha dissenyat una col·lecció de mascaretes de roba amb motius de la faràndula olotina.

Carles Soler, Indumentària per l’Espectacle: És un teixit homologat per sublimació, fet per la Mia Jaurés, i és la imatge que porto jo ara del gegant d’Olot, la gegantessa, amb les seves arracades, el vestit dels cabeçuts i el dels cavallets.

 Aquestes no són les úniques mascaretes que elabora aquesta empresa olotina, que va començar a fer-ne durant el confinament, de manera solidària.

Carles Soler, Indumentària per l’Espectacle: Va ser tot, tancar la botiga pel confinament i de cop ens van demanar si volíem fer mascaretes solidàries. Ens hi vam posar amb la Mia Jaurés i la colla de la Carnavalesca, que fins i tot es van fer arribar a Madrid.

I qui sap fins on arribaran ara les mascaretes de la faràndula olotina, que ja es poden trobar a la botiga d’Indumentària, al carrer Hospici.

x