Kozama i Relat protagonitzaran el primer autoconcert d’Olot aquest divendres

Els primers concerts de gran format a Olot després del confinament recordaran els autocinemes americans. Aquest divendres, a partir de les 22h de la nit, els garrotxins Kozama i Relat actuaran a l’antiga estació, en un doble concert insòlit a nivell tècnic: el so de les actuacions s’emetrà per radiofreqüència.

Jordi Serrat, programador musical Olot Cultura: Ens atrevim més, perquè quan ens hi posàvem no sabíem en quina fase estaríem, i serà un concert molt especial, hi anirem en cotxe, serà des del cotxe, no l’amplifiquem, sinó que ho farem a través d’ones de ràdio, una experiència.

El mateix format es repetirà dissabte a la tarda, amb dues propostes encarades al públic familiar, El Pot Petit i Pop per Xics. Les entrades es poden adquirir a través del web d’Olot Cultura, per accedir al concert en cotxe, moto o bicicleta.  La proposta s’emmarca en el cicle Encontres en la segona fase, un seguit de propostes culturals adaptades a la situació de prevenció de la COVID.

x