Ferrer Xocolata ofereix multitud de productes creatius a la seva nova terrassa

Amb la crisi del coronavirus i les restriccions, sobretot pel que fa a aforament, són molts els establiments que han hagut de fer mans i mànigues per reinventar-se i assegurar, almenys, la temporada d’estiu.

Ferrer Xocolata, ha portat el seu espai degustació al carrer, a la plaça de l’Àngel, on es pot menjar i beure totes i cadascuna de les variants imaginables de xocolata, a més d’una infinitat de productes per esmorzar i berenar: fondue de 4 xocolates, tiramisú i gelats, a més de sucs i batuts naturals, begudes amb xocolata o cafès.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: Es per venir sobretot als matins a esmorzar amb els croissants i sobretot també a les tardes per venir a passar l’estona i fer un berenar una mica més llarg. Una mica per anar degustant totes les coses, les xocolates que oferim.

Tot i que el temps durant les tardes no ha acompanyat des de la seva inauguració el passat dilluns, des de Ferrer Xocolata de moment, fan una valoració positiva.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: Si tot va com el primer dia, dilluns que vam obrir-ho, té molt bona pinta. Tots els cops que hem pogut treure la terrassa, hi ha hagut gent.

Amb l’entrada a la fase de la represa, s’espera que hi hagi un augment de demanda amb l’arribada del turisme, un fet que des de la xocolateria consideren positiu per a reprendre l’activitat.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: Hi ha gent que ens ho ha demanat, hi ha gent que ens ha dit si podem reservar taula. Sí que tenim la sort que la gent de fora ens coneix, però sobretot és per la gent d’aquí, que puguem sortir al carrer, gaudir del bon temps, de la terrasseta i d’una bona xocolata.  

x