La piscina de Les Preses, preparada per obrir les seves portes amb noves mesures de seguretat

Aquest matí s’ultimaven els darrers detalls per a la inauguració de la piscina de les Preses aquesta tarda. Les obres de reparació de l’incendi provocat per un llamp a la teulada i dos habitacles de l’edifici ja estaven pràcticament acabades. De totes maneres, els usuaris no podran fer servir ni els vestidors ni les dutxes internes a causa de la COVID. El que sí que podran fer servir són les dutxes exteriors.

La piscina ha canviat la seva entrada fins a aquest punt, que permet dividir els passos d’entrada i sortida. La piscina es tancarà una hora al dia, de les 2 a les 3 de la tarda, per desinfectar. Les noves mesures de seguretat requeriran de control d’aforament.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Hai haurà una persona més de vigilància per tal d’alertar a la gent que mantingui la distància, els grups familiars, etc.

Pel que fa al casal i casalet, les ràtios seran estrictes, de 10 nens i nenes per monitor.

Pere Vila, alcalde de Les Preses:  El que hem fet de més a més és tenir un monitor corretorns, és a dir, que en un moment determinat hi hagi algú que pugui donar suport i que mai en cap moment estigui desatès cap grup.

L’Ajuntament ha destinat una partida d’entre 6.000 i 10.000 euros a la neteja i desinfecció de diferents sectors del municipi. A principis de la setmana que ve es desinfectaran els parcs infantils per poder-ne fer us. L’alcalde apel·la a la responsabilitat de tots els veïns.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: De nosaltres depèn que això es freni d’una vegada i que com més el frenem, menys intens serà en un futur contagi si és que hi ha.