La ràdio municipal, protagonista de la festa major confinada de Sant Joan les Fonts

L’arribada de la flama del Canigó donarà el tret de sortida a la festa major de Sant Joan les Fonts el proper 23 de juny. La comissió de festes convida els veïns a sortir als balcons per gaudir d’una edició confinada de la celebració, que ha hagut de reinventar-se per prevenció de la COVID-19.

Es mantenen actes com el concurs de pintura ràpida o els focs artificials, però també se n’introdueixen de nous, com els concursos a través de les xarxes socials.

Els veïns que vulguin seguir els principals actes de la festa hauran de sintonitzar Ràdio Sant Joan, que els retransmetrà en directe. A més, la Comissió de Festes prepara un programa de ràdio en directe per la tarda del dia de Sant Joan.

Entre els pocs actes que es podran celebrar al carrer d’acord amb les recomanacions de distanciament, destaquen el pregó, a càrrec de la llevadora Pilar Puigdemont, i l’actuació d’Improshow, que tancarà la celebració el dissabte 26 de juny, al Prat de can Miquelet.