L’AMIPA de l’escola Malagrida considera tot un risc que la zonificació sigui un condicionant per mantenir la segona línia de P-3

Ahir, la notícia de que Educació finalment mantenia la segona línia de P-3 a l’Escola Malagrida va estar rebuda amb sorpresa per la comunitat educativa i l’Associació de Mares i Pares del centre. El condicionant que ha posat el Departament al manteniment de la línia és que l’Ajuntament d’Olot es comprometi a modificar la zonificació del mapa escolar de cares a nous cursos.

Dani Lluch, membre AMiPA Escola Malagrida: L’alegria la tenim, però una mica controlada perquè tot pot tirar enrere molt fàcilment. Si no hi ha un acord entre els diferents actors polítics tindrem un gran problema. No volem fer res que pugui perjudicar a ningú ni fer tirar enrere a ningú. 

Tot plegat, l’AMIPA considera tot un risc que el Departament hagi posat aquests dos temes en un mateix sac.

Dani Lluch, membre AMiPA Escola Malagrida: Haguéssim preferit que el Departament digués: obro la línia perquè la zonificació està mal feta i ara buscaré altres estratègies per pressionar l’Ajuntament d’Olot perquè aquesta zonificació es modifiqui. Al fer el pack complert sí, podem guanyar molt, que són les principals lluites que tenim ara mateix a la ciutat nosaltres que és la línia i la zona, però també tenim la sensació que és arriscar-nos a perdre-ho tot.

x