La Garrotxa ha iniciat aquest divendres el primer dia en la nova normalitat

La Garrotxa i tot Catalunya ja estan dins la “nova realitat”. Aquesta mitjanit la Generalitat ha donat per acabada la fase 3 de desescalada i l’estat d’alarma.  Entre les noves mesures implantades pel govern hi ha  la reobertura dels parcs infantils, que a Olot ja es poden utilitzar.

Pel que fa als aforaments, la Generalitat estableix una setmana de transició: fins dijous 25 de juny, es permet una ocupació del 50% als espais públics a l’interior i d’un 75% a l’exterior.

El govern ha fet una crida a la responsabilitat, i demana continuar amb les mesures d’higiene de mans, distanciament social i que es prioritzin les trobades a l’aire lliure. També recorda que l’ús de mascareta continua essent obligatori al transport públic i per als grups de convivència no habitual sempre que no es pugui mantenir la distància.

Deixa un comentari