Una persona gran, traslladada a l’hospital en estat menys greu després de patir un atropellament a Olot

Una persona ha estat atropellada accidentalment aquest divendres matí a l’avinguda Santa Coloma d’Olot. En un primer moment, tant el Sistema d’Emergències Mèdiques com l’Hospital d’Olot van informar que la v´ctima era una dona gran. Finalment, la Policia Municipal d’Olot va confirmar que es tractava d’un home d’avançada edat.

L’incident va tenir lloc al voltant de les 10 del matí. L’home va ser traslladat en estat menys greu a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Va ser atès al servei d’Urgències, on es trobava estable i pendent d’algunes proves. L’accident va provocar retencions en sentit al centre d’Olot durant pocs minuts, fins que la dona ha pogut ser traslladada a l’ambulància.

x