El Festival de teatre El Petit Format presenta el cartell de la 6a edició i posa en marxa una campanya per fidelitzar el públic

Tot i el coronavirus, el Festival de teatre El Petit Format d’Olot ja té confirmades tres de les obres per a la 6a edició, i una d’elles ja ha estat premiada. ‘Ramon’, protagonitzada per Francesc Ferrer, acaba de rebre el Premi de la Crítica 2019 pel text teatral escrit per Mar Monegal. L’acompanyaran ‘Conservando memória’, de la companyia El Patio Teatro, de la Rioja, i ‘Lu’, de la Companyia Maduixa, del País Valencià.

Xevi Rossell, Una Càpsula de Teatre: Són obres que hem vist aquí, a casa nostra, però ens obrim als espectacles de tot arreu.

Les obres d’aquesta edició evoquen la conservació de la memòria, i així es reflectirà en el cartell d’enguany.

Ramon Almeda, autor del cartell: Té un to ‘retro’ precisament per això, perquè tracta la memòria.

L’associació d’Una Càpsula de Teatre no amaga que aquest any el coronavirus ha impossibilitat tancar el programa a dia d’avui, però els espectacles escollits, de moment, tornen a ser d’una qualitat contrastada.

Xevi Rossell, Una Càpsula de Teatre: Esperem que amb la nova fase que s’obre i amb l’obertura de festivals i d’actes culturals que hi haurà podrem reprendre el fil.

Per fidelitzar el públic, El Petit Format ofereix a partir d’aquest dilluns una quantitat limitada de packs unipersonals que donen dret a escollir dos espectacles abans que les entrades es posin a la venda. Per presentar-lo, han editat un vídeo amb artistes que ja han passat pel festival, com el director Iván Morales, els actors Ernest Villegas, Meri Yanes i Toni Albà o el pallasso Pere Hosta.

Jordi Cortés, Una Càpsula de Teatre: És El petit compromís. les entrades es posen a la venda aquest mateix dilluns, a través de elpetitformat.cat i la pàgina web d’Olot Cultura.

La 6a edició de El Petit Format tindrà lloc del 26 al 29 de novembre del 2020.

x