Poètiques Empeltades, la nova exposició que acull el Museu de la Garrotxa

Des d’aquest dissabte, la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa torna a obrir les seves portes per acollir una nova exposició. ‘Poètiques empeltades’, mostra una vintena d’obres del fons fotogràfic de la fundació Vila Casas de Barcelona, amb treballs d’Àlvaro Sánchez Montañés, Jordi Bernadó, Perejaume o Anna Malagrida, entre d’altres.

Natàlia Chocarro, comissaria: Autors que tenen una trajectòria molt important. Els elements comuns que tenen tots ells és el paisatge, la natura, l’ecologia o el que és la cultura.

El títol, s’inspira en la tècnica de l’empelt, que suposa inserir una part d’un arbre en una branca o tronc d’un altre per tal que s’estableixi una unió permanent entre totes dues. L’exposició, posa en relleu el poder omnipresent i persuasiu de la memòria.

Natàlia Chocarro, comissaria: A través de la mirada de l’artista, en el moment que retrata tot un seguit d’elements com són paisatges, no-llocs o naturaleses mortes, la intencionalitat de la mirada crea aquest empelt i es crea una poètica nova, s’esdevé una obra nova a través d’aquesta mirada de l’autor.

L’exposició, es pot visitar fins al 16 d’agost de manera gratuïta. Pel que fa a les mesures de seguretat, caldrà portar mascareta, respectar el màxim d’aforament permès a la sala i hi haurà gel desinfectant a disposició dels visitants.

x