Relat i Kozama estrenen els autoconcerts dels Encontres a la 2a fase d’Olot amb totes les places per a cotxes exhaurides

Els grups garrotxins Relat i Kozama han estrenat aquest divendres a la nit els “autoconcerts” organitzats per Olot Cultura dins el cicle Encontres a la 2a fase, amb l’objectiu de reprendre l’oferiment d’espectacles a l’aire lliure i donar suport als artistes locals i comarcals. La proposta ha tingut una gran resposta entre la població garrotxina, que amb els seus vehicles van exhaurir les 60 places que s’havien oferit al recinte Firal.

Als terrenys de l’antiga estació també va acudir-hi públic en bicicleta. Només els motoristes s’han resistit a experimentar aquesta experiència musical que recordava els anomenats autocinemes. En aquesta ocasió, el que els ocupants dels vehicles van poder escoltar va ser el so en directe que els grups interpretaven sobre l’escenari a través dels seus transistors. Les cançons hi arribaven amb qualitat a través d’una freqüència específica de ràdio.

L’experiència es torna a repetir aquest dissabte a les 6 de la tarda amb un autoconcert dirigit al públic familiar, a càrrec dels grups Pop per xics i El Pot Petit, per al qual les places per a vehicles estan igualment exhaurides en la pràctica totalitat.

x