Rescaten un excursionista als Rasos de Menter de la Vall d’en Bas

Aquest dissabte els Bombers de la Generalitat van rescatar un excursionista que s’havia accidentat als Rasos de Menter, a la Vall d’en Bas. L’avís va produir-se prop de les 12 del migdia. Els Bombers van activar l’helicòpter amb el Grup d’Actuacions Especials que va rescatar l’accidentat i va ser evacuat fins on esperava l’helicòpter del SEM per fer-ne el trasllat al centre sanitari. Només aquest dissabte, els Bombers de la Generalitat van treballar en fins a set serveis al medi natural a tot Catalunya.

El cos apel·la a la prudència per gaudir del medi natural, tenint en compte els consells bàsics de seguretat a la muntanya, utilitzar bon equipament i tenir una condició física i psíquica al nivell de l’activitat, així com comprovar si les condicions meteorològiques continuen sent favorables durant la marxa.

Aquesta previsió i els avisos de situació meteorològica de perill en zones de muntanya es poden consultar al web www.meteomuntanya.cat i a meteo.cat.

x