El concurs de pintura ràpida dona el tret de sortida a la festa major de Sant Joan les Fonts

La zona del pont sobre el Fluvià i el monestir romànic han inspirat alguns dels artistes del concurs de pintura ràpida de l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts. Aquest és l’acte que obre la festa i un dels pocs que s’ha pogut celebrar en les mateixes condicions que altres anys. En total hi ha hagut una trentena d’inscrits de totes les edats.  

Raquel López, Directora Escola Municipal Belles Arts Sant Joan les Fonts: El concurs dura un matí i les persones poden pintar qualsevol indret de Sant Joan les Fonts. Ells escullen el mètode, i està dins el marc de la festa major.

 Les habilitats dels participants es valoren amb diferents premis dividits per edats.

Raquel López, Directora Escola Municipal Belles Arts Sant Joan les Fonts: Els adults tenen primer i segon premi, que en aquest cas és una quantitat econòmica. Els joves tenen un premi cultural, que ells mateixos poden escollir de qualsevol acte cultural que es faci a la ciutat i els infants tenen un import econòmic per a material escolar.

De la manera més artística possible s’ha donat el tret de sortida a una festa major atípica a Sant Joan, sense Nit de les Dones d’Aigua. Tot i així, la Comissió de Festes ha preparat una programació alternativa i adaptada a les recomanacions de prevenció.  

x