El Consell Comarcal reprèn els trajectes del Pla de Transports de Viatgers de la Garrotxa

Un cop finalitzat l’estat d’alarma, es reprèn el transport de viatgers a la Garrotxa gestionat pel Consell Comarcal.

Àlex Gilabert, director gerent TEISA: Estàvem més o menys a un 45% d’oferta i ara estariem al voltant d’un 85% de la oferta.

Santi Reixach, president Consell Comarcal de la Garrotxa: Ara s’ha tornat a reprendre les línies amb diferents polígons i mercats de la Garrotxa.

Ja s’han reprès els horaris i trajectes habituals dels dilluns feiners Raudaura-Olot, Oix-Olot i Batet Olot, així com el servei a demanda Mieres-Santa Pau-Olot.

També es reprèn el servei de dilluns a divendres feiners Santa Pau – Olot i el bus polígons entre Olot, Begudà, el Polígon de Poliger, Montagut i Tortellà.

El trajecte Vall d’en Bas-Olot dels dilluns feiners es reprendrà a partir de dilluns vinent, 29 de juny. Per al trajecte dels dimarts Maià Montcal-Besalú, la data d’inici encara està pendent d’aprovació.

Els usuaris hauran de seguir, de moment, les indicacions de dur posada obligatòriament la mascareta, mantenir un metre i mig de distància entre passatgers mentre s’espera l’autobús, i rentar-se les mans abans i després d’utilitzar el transport públic. L’empresa prestadora del servei, Teisa, també ha pres totes les mesures per garantir la seguretat dels usuaris.

Àlex Gilabert, director gerent TEISA: Insitir sobretot en els llocs de contacte com baranes o polsador. I els moments entre serveis doncs es pot fer una neteja més intensiva amb lleixiu. Amb les mesures habituals i amb el lleixiu, estem intentant recuperar l’ús del transport públic que es el més complicat que estem encarant. Perquè ha estat molt noticiable, com si d’alguna manera hi hagués més risc en un autobús que en un ascensor.

Santi Reixach, president Consell Comarcal de la Garrotxa: Dir als veïns que a partir d’ara el poden tornar a fer servir perquè compleixen les mesures de seguretat i que estiguin tranquils.

En aquests moments, el servei també està implanta progressivament sistemes de pagament amb targeta de crèdit.

x