El CPA Olot optaria per repetir les mateixes coreografies la temporada vinent a l’espera d’una decisió definitiva

La temporada de patinatge artístic d’aquest 2020 encara està pendent d’una data per saber si s’ha acabat del tot o no: la Federació Espanyola encara està dirimint la possibilitat de dur a terme el Campionat estatal a finals d’aquest any. A l’espera de la seva decisió, el que està clar és que volen disputar la competició, tard o d’hora, malgrat les complicacions de calendari que poden provocar als equips de xou.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “Ens estan plantejant que al 2021 hi hagi dos campionats d’Espanya. Això ens complica els que optem a competir a nivell internacional, perquè no es disputaran dues competicions mundials l’any vinent.”

Per Ricard Planiol, director tècnic i artístic del CPA Olot, el club té bastant definida la decisió que ha de prendre respecte el proper curs. De moment, la que és gairebé ferma és la de repetir les diferents coreografies l’any vinent, pel temps invertit i per les complicacions generades pel coronavirus

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “Tampoc veiem viable començar a treballar una nova coreografia quan a hores d’ara ja hauríem d’haver-la posat a la pràctica i la situació del coronavirus no ens ho permet.”

Mentrestant, els entrenaments del CPA Olot han tornat, tot i que a hores d’ara no s’ha pogut desenvolupar encara cap coreografia concreta amb tots els integrants del club sobre la pista per les restriccions obligades.

x