Aquest divendres torna a repetir-se la proposta cultural ‘On és l’ Stefi?’ a Olot

La cultura a Olot torna a sortir al carrer: els Encontres a la Segona Fase programen de nou ‘On és l’Stefi’, una activitat on aquest personatge impulsa els garrotxins a gaudir de diferents concerts a l’aire lliure.

Aquest divendres hi haurà tres actuacions musicals que acompanyaran les peripècies de l’Stefi: Pascal Trio, el grup de jazz clàssic liderat per Miquel Pascal; la cantautora olotina Jessica Mellado, que farà un repàs als seus darrers àlbums; i Aixopluc, un projecte musical que aglutina el pop intimista d’Agnès Algueró i el reggae de Martí Espunya.

Agnès Algueró, Aixopluc: “Serà el primer, i ens fa molta il·lusió, perquè podrem tornar a veure el públic i sentir aquest ambient.”

Els concerts i l’actuació de l’Stefi es podran gaudir a partir de dos quarts de set de la tarda, entre les Fonts de Sant Roc i els prats de la Mandra d’Olot.