El CF Amer, la UE Hostoles i el CF Les Planes creen la Unió Remença per treballar en el futbol formatiu

Històricament, hi ha hagut sempre rivalitat entre el Club de Futbol Amer, la Unió Esportiva Hostoles i el Club de Futbol Les Planes, tres entitats que han hagut de competir sobre el terreny de joc per aconseguir els millors resultats esportius. Però els tres s’uneixen ara en un projecte comú: han creat la Unió Remença, un club que busca millorar la base formativa dels futbolistes més joves de la zona.

Joel Martín, president UE Hostoles: “Engeguem un projecte més seriós amb un coordinador que s’encarregarà de gestionar els equips sota el paraigua dels tres clubs.”

De moment, la Unió Remença no té entitat oficial i jugarà sota els colors de cada club fundador, però funcionarà com a tal: el seu coordinador serà Àlex Camacho, que comptarà amb una estructura de col·laboradors per desenvolupar el projecte formatiu.

Joel Martín, president UE Hostoles: “Sap bé quins són els coneixements que han de tenir cada infant en funció de la seva edat, i supervisarà els entrenadors per aplicar els conceptes als nens i nenes de cada equip.”

A la zona, actualment, també hi competeix el Ter Brugent de futbol base, del qual se n’han desvinculat els tres clubs.

 

x