Els Bombers han realitzat set serveis per incendis en contenidors i paperes a Olot i Sant Feliu de Pallerols durant la revetlla

La nit de Sant Joan ha tingut poca incidència pel que fa a la manipulació de petards a la Garrotxa. Tot i així, els Bombers de la Generalitat han realitzat fins a vuit serveis, la majoria per crema de contenidors i papereres als municipis d’Olot i Sant Feliu de Pallerols.

A Olot, s’han realitzat quatre actuacions per apagar el foc que s’havia encès contra el mobiliari urbà, al carrer Pare Roca, la plaça Hospital, la plaça Clarà i l’avinguda Santa Coloma. Els altres tres serveis s’han realitzat al municipi de la Vall d’Hostoles pels mateixos motius. Els bombers han realitzat un servei més a la comarca per incendi de vegetació.

La Garrotxa ha estat de les comarques de Girona que menys incidències han registrat. La que més ha estat la Selva, on els Bombers han realitzat 33 serveis, i la que menys, el Ripollès, on no s’ha registrat cap incidència que hagi requerit l’actuació dels Bombers.

A les comarques de Girona només 14 persones han hagut de rebre assistència mèdica a hospitals i Centres d’Urgència d’Atenció Primària. A tot Catalunya s’ha registrat un descens del 42% respecte l’any anterior.

Pel que fa a atencions del Sistema d’Emergències Mèdiques per patologies relacionades amb la revetlla, a tota la demarcació s’han registrat 32, 19 d’elles per intoxicació, nou per agressions, tres per accidents de trànsit i una sola atenció per cremades. Les atencions del SEM s’han vist reduïdes un 22% a tot Catalunya.

 

x