Els Bombers rescaten tres persones accidentades en sectors de difícil accés de la Garrotxa amb set minuts de diferència

Els Bombers de la Generalitat han realitzat dos serveis de rescat aquest Sant Joan a la Garrotxa relacionats amb persones que s’havien accidentat mentre realitzaven una activitat al medi natural. L’alerta pels dos accidents s’ha donat al migdia amb set minuts de diferència, a Olot i Riudaura. Fins a tres persones havien caigut en sectors de difícil accés.

El primer dels avisos s’ha donat a les 12.35 d’aquest dimecres al migdia. Una dotació terrestre del Grup d’Actuacions Especials s’ha activat en ser alertada que dues persones, un adult i un menor, havien caigut en un bosc de difícil accés per a l’ambulància a les Gorgues d’en Surita, a Riudaura. L’adult ha estat evacuat amb llitera fins a l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El menor s’havia regirat el turmell.

Set minuts després, a les 12.42, s’alertava d’una tercera persona que també havia caigut en un sector de difícil accés, aquesta vegada al Pont de les tries d’Olot. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. El SEM ha traslladat l’accidentat al centre sanitari.

x