L’Atlètic Olot s’adscriu als Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU

Les Nacions Unides van marcar-se pel 2030 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible o ODS, un seguit d’accions per aconseguir construir un futur millor a nivell global. Per tal d’ajudar a que la societat avanci cap a aquests objectius, l’Atlètic Olot s’ha adherit a ells, essent un dels primers clubs de Catalunya que es marca com a objectiu treballar per complir amb els ODS.

Quim Roldán, membre junta directiva AT Olot: “Totes les persones o empreses haurien de participar perquè totes les accions que portin a terme tinguin un impacte directe responsable sobre l’entorn que vivim.”

Actualment, l’equip taronja compliria 12 d’aquests Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Quim Roldán, membre junta directiva AT Olot: “Som un club compromès amb la mobilitat responsable, en l’eradicació de les desigualtats econòmiques, en la igualtat de gènere i en la reducció de l’impacte climàtic. També treballem amb fer un bon nivell educatiu del nostre futbol base.”

L’Atlètic Olot va creixent any rere any a través de la recuperació del futbol base de l’entitat. Així, intenta crear un equip juvenil de cara a la propera temporada.

x