L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts amplia l’oferta de cursos d’estiu

Després d’uns mesos sense poder impartir classes, l’activitat ha tornat a l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts. El centre ja té apunt els nous cursos monogràfics del mes de juliol, perquè garrotxins de totes les edats s’iniciin en diferents tècniques artístiques. Les inscripcions estan obertes fins aquest divendres però poden allargar-se fins la data d’inici de cada taller.

Raquel López, Directora Escola Belles Arts Sant Joan les Fonts: Hi ha uns cursos per mainada que la base central és un quadern d’idees per fer d’arquitecte, també teatre d’imaginació, anglès per adults i petits, tècniques plàstiques i fes el teu sketchbook, iniciació a la ceràmica…

 Les noves mesures de prevenció i seguretat a les instal·lacions de l’escola també han permès reiniciar els cursos que havien quedat aturats a causa de la COVID. 

Raquel López, Directora Escola Belles Arts Sant Joan les Fonts: Molts alumnes van demanar que volien tornar i tenint en compte que cada aula té la seva pica, tenim ventilació i podem complir bé totes les mesures de seguretat, vam decidir reprendre els cursos de cistelleria, ceràmica per adults, costura creativa, restauració de mobles… Encara queden places lliures i es poden fer inscripcions d’aquests tallers.

 Tota la informació sobre els cursos d’estiu es pot trobar al web escolabellesarts.cat. Les inscripcions es poden fer des de la mateixa pàgina o directament a l’escola.

x