‘Massa’, el nou projecte musical de Ferran Massegú

‘Salta’, és el primer single del nou projecte de Ferran Massegú, antic cantant de Teràpia de Shock. Després del final del grup el 2016, Massa ha estat explorant diferents camins musicals i tocant amb altres músics fins que ha acabat de definir què volia fer. El resultat ja s’ha pogut començar a escoltar però no serà fins a finals d’estiu quan tindrem el disc al complet.

Ferran Massegú, músic: Cada cançó és un moment, una història i al final és la perspectiva de la vida que tinc jo i que tinc amb els meus companys. Salta, per exemple, és una crida a creure en un mateix.

Amb referències d’Artic Monkeys o Two Door Cinema Club amb so de guitarra trencat i molt directe i una bateria molt rítmica, Massa busca essències del pop, el rock i l’indie, fent una fusió amb un punt electrònic. A l’escenari l’acompanyen Nil Bribian a la bateria i Esteve Martínez al baix.

Ferran Massegú, músic: Hem buscat això, l’essència del trio, la simplesa, però buscant una música contundent, una música que arribi. Jo diria que molt ballable. No sé si ens hem arriscat o no, però hem fet el que volíem fer amb tot el que podíem.

x