Prop de 160 nens i nenes s’inscriuren als casals d’estiu de la Vall d’en Bas

Amb l’objectiu clar que els casals d’estiu són una eina que complementa el procés vital d’aprenentatge i creixement dels nens i nenes, des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas es fa una aposta decidida any rere any per oferir un casal d’estiu de qualitat. Aquest estiu però, casals, colònies i activitats d’educació en el lleure seran una mica diferents a causa de les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus.

Des de la Vall d’en Bas, la oferta ha estat la mateixa que altres anys: el casal, el casal de joves i la brigada de joves, que es duran a terme del 29 de juny al 28 d’agost.

A nivell d’inscripcions, un cop tancades, des del consistori afirmen que s’han reduït una mica respecte d’altres anys.

Lluís Amat, alcalde la Vall d’en Bas: Estem com a la majoria de la comarca sobre un 65 i 75% de les inscripcions. Seguim tenint unes inscripcions altes, de gairebé 160 persones, però sí que ha baixat una mica com ha passat arreu. Potser perquè en aquests moments hi ha certa por o incertesa, més incertesa que por, jo crec que ara últimament han canviat una mica els hàbits.

Un dels canvis més significatius que ha patit el casal d’estiu de la vall, ha estat la seva ubicació. Mentre que en d’altres anys es partia de dos punts d’acció: Sant Esteve d’en Bas i Sant Privat, enguany de manera excepcional, els casals de la vall per a infants de P3 fins a 6è es realitzaran a les instal·lacions de l’escola Verntallat

Lluís Amat, alcalde la Vall d’en Bas: A l’escola Verntallat tenim diferents possibilitats d’entrades, un pati molt gran on pots dividir en aquestes cèl·lules de convivència, les aules les farem servir molt poc, el camp de futbol del costat ens han dit també que cap problema. Ha baixat, però dins de la normalitat.

x