Arrenquen els casals d’estiu mancomunats de la Garrotxa amb un 30% menys d’inscrits

Aquest dilluns han començat les activitats d’estiu a la Garrotxa. Per novè any consecutiu, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ha organitzat els casals d’estiu mancomunats a diferents municipis de la comarca.

Aquest, un estiu atípic per tothom, ha fet que les activitats de tots i cadascun dels casals hagin hagut d’adaptar-se a la COVID 19, per exemple, amb grups de convivència de com a màxim 10 participants o centrar les activitats a l’aire lliure per tal de reduir riscos.

Aniol Sellabona, conseller Joventut Consell Comarcal de la Garrotxa: A ningú se li escapa que estem vivint un estiu inèdit i complex i que per tant ha demanat que des de les activitats d’estiu ens adaptem a les noves normatives. Pensem que els infants a la comarca es mereixen un estiu en educació en el lleure.

A nivell d’inscripcions, la tendència general de la majoria de municipis és a la baixa, inicialment al voltant del 30% respecte l’any passat.

Aniol Sellabona, conseller Joventut Consell Comarcal de la Garrotxa: Són espais segurs, confortables. Malauradament sabem que a casa nostra el risc 0 no existeix i no el podem garantir a dia d’avui, però són espais que s’han pensat i treballat perquè siguin segurs.

En total, 318 nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys participaran aquest estiu de les activitats de lleure a la comarca.