Besalú reobre l’Avinguda Lluís Companys després de reparar l’esvoranc

L’Avinguda Lluís Companys de Besalú (N-260) ja s’ha reobert al trànsit després de setmanes tallada a causa d’un esvoranc. El forat, que va aparèixer amb les últimes pluges, s’ha hagut de reomplir amb material robust, per resoldre les deficiències detectades al subsòl de la via, construïda sobre la riera de Capellades, obligant a tallar la via durant tres setmanes.

Fina Surina, Primera Tinent d’Alcalde Besalú: “S’han fet relativament curtes o llargues depenent de per a qui. El que fem encara és tenir tancat l’accés cap a la plaça de la Llibertat, perquè encara estem en obres.”

La valoració inicial de les obres era de 36.000 euros, però es preveu que el cost hagi estat 12.000 euros més car en haver de fer una reparació més robusta per les característiques del subsòl de Besalú. En els últims anys, en aquest punt havien aparegut esvorancs de forma reiterada.

Fina Surina, Primera Tinent d’Alcalde Besalú: “Hem d’estar tranquils. No hem d’esperar alguna altra incidència immediata. Tothom tranquil”

L’Ajuntament de Besalú ha sol·licitat una subvenció extraordinària a la Diputació de Girona per poder fer front a la despesa de les obres.

Deixa un comentari