Diversos equips garrotxins aconsegueixen el trofeu Joc Net de la Federació Catalana de Futbol

Un punt per cada targeta groga, tres per cada doble amonestació, tres punts per cada partit de sanció, o deu per cada sanció lleu d’equip: són algunes de les sancions estipulades per la Federació Catalana de Futbol en la primera edició del premi Joc Net. L’ens volia fomentar l’esportivitat i el bon comportament al camp amb aquesta classificació dels equips amateurs de cada categoria. I enguany, hi ha hagut diversos equips garrotxins guardonats. Al grup 1 de la Segona Catalana, hi ha hagut campió compartit: Bosc de Tosca i Sant Jaume de Llierca han aconseguit sumar 68 punts, la menor xifra de tots els competidors. Per a ells, l’esportivitat és important per complir amb els objectius del joc.

Héctor Simon, segon entranador CF Sant Jaume: “És una via d’entendre l’esport i com a rendiment: crec amb l’honestedat dels àrbitres, i qualsevol cosa que et distreu del joc no et porta enlloc”

Ells dos no són els únics vencedors: al grup 17è de la Tercera Catalana, el Sant Privat ha quedat subcampió amb 59 punts, mentre que al grup 27è de la Quarta Catalana el Garrotxa s’ha endut el títol amb 56 punts, seguit a la segona posició del Les Preses B, amb 57. Cada campió s’endu 1.000 euros, mentre que els subcampions aconseguiran 500 euros gràcies a la seva actitud al terreny de joc.

x