Sant Feliu de Pallerols adjudica l’obra de construcció d’un pou d’aigua a Sant Iscle de Colltort

Sant Feliu de Pallerols ha fet els primers passos per desencallar una reivindicació històrica dels veïnats de Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de Pineda: disposar de servei d’aigua potable. El consistori ha adjudicat a l’empresa Catalana de Perforacions la construcció d’un pou valorat en més de 55.000 euros.

L’obra, que està a punt d’iniciar-se, està subvencionada en un 50% per l’Àgència Catalana de l’Aigua, mentre que la Diputació de Girona hi aporta un 40% i l’ajuntament de Sant Feliu es fa càrrec del 10% restant.

Artur Colomer, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: S’ha fet l’adjudicació per començar la perforació del pou de forma imminent, i és una zona que hi estem treballant perquè sempre tenen molts problemes amb llum, van estar amb el Glòria set dies sense llum, sempre estem treballant-hi perquè aquests ciutadans tinguin el servei que es mereixen.

La perforació del pou és la primera fase d’un gran projecte d’abastament en alta amb un cost proper als 263 mil euros, que inclou dipòsits d’acumulació i cloració. L’Agència Catalana de l’Aigua s’ha compromès a assumir la meitat de l’import de la segona fase dels treballs, que han d’estar executats al novembre.

Deixa un comentari