Can Trona reobre les seves portes amb totes les mesures de seguretat

Can Trona fa una crida a tots els estudiants de la Vall d’en Bas. I es que a partir d’ara, els estudiants de la Selectivitat podran preparar els exàmens en aquest espai. L’aforament serà limitat a 12 persones i no cal demanar cita prèvia.

Laura Canalias, directora Can Trona: L’aula d’estudi que ja teníem normalment, hem tret cadires i hem reduït l’aforament. Hi caben 12 persones que poden venir-hi a estudiar sempre que tinguem obert, poden portar el portàtil i tenen wifi gratuït. Convidem a tots els joves de la vall i dels pobles del voltant a venir. És un espai molt agradable, és un espai molt tranquil per estudiar.

I es que el centre de natura i cultura Can Trona ha obert les seves portes després de gairebé tres mesos de tancament a causa de la crisi del coronavirus. De moment només s’han obert alguns espais, com l’oficina de turisme, la sala d’exposicions i l’aula pedagògica.

Laura Canalias, directora Can Trona: Hem adequat el taulell per complir totes les mesures de seguretat per rebre els visitants. Hem facilitat amb codis QR diferents informacions perquè la gent s’ho pugui descarregar i pugui fer la visita autoguiada.

Pel que fa a la sala d’exposició permanent de Can Trona, l’Ecomuseu, on es pot conèixer la cultura i la natura de la vall, de moment estarà tancat al públic ja que la majoria dels dispositius informatius són tàctils.

x