Detenen un home a Olot pel robatori a dos domicilis i quatre vehicles a la ciutat

    Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia de Sant Joan un jove de 23 anys amb domicili a Olot, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili i quatre delictes de robatori amb força a Olot.

    L’home va ser detingut quan agents de la comissaria d’Olot van rebre l’avís que en el pàrquing del supermercat BonPreu d’Olot s’hi podria estar produint un robatori. Quan els Mossos hi van arribar, van trobar un noi ocult darrere uns cotxes que s’amagava dels policies, tot i no trobar cap vehicle forçat.

    Després d’identificar el noi, els agents van rebre l’avís de que s’havia produït un robatori amb força en un habitatge molt proper a la seva ubicació. En aquest moment, van escorcollar el jove i li van trobar les pertinences robades a la casa.

    Els Mossos d’Esquadra també van trobar una bossa plena d’objectes a l’habitatge afectat, que eren del lladre, i gràcies a aquests objectes es va constatar que l’home era el presumpte autor de fins a quatre robatoris a vehicles i un a un domicili, ocorregut el passat 21 de juny.

    A hores d’ara ja s’ha decretat la llibertat amb càrrecs del lladre després de passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Olot. L’home té antecedents.

x