El Club Gimnàstic Olot – Osona vol crear una escoleta masculina a la Garrotxa

Actualment, el Club Gimnàstic Olot Osona és de les entitats esportives amb un creixement més destacat de la comarca, amb llista d’espera per entrar-hi. Per tal de poder absorbir la demanda, el club vol fer entrenaments de dilluns a divendres amb l’entrada de la nova temporada, un fet que permetria garantir millor les distàncies de seguretat entre les esportistes.

Cristian Mulero, director tècnic CGO: Volem repartir les esportistes en altres dies per així poder assumir més entrenaments

D’altra banda, aquest canvi també permetria poder arribar a nens: actualment, només hi ha noies al club, i l’entitat tampoc disposa de material específic per garantir la seva entrada. Per aquest motiu, es començaria creant una escoleta, on la diferència de material és menys important.

Cristian Mulero, director tècnic CGO: El que s’ha plantejat és que nens que vulguin provar la Gimnàstica Artística puguin entrenar amb les noies petites.

El Club Gimnàstic Olot Osona tenen actualment més d’un centenar d’esportistes, en comparació amb la dotzena de practicants que tenien fa sis anys.

Deixa un comentari