Olot presenta la seva programació d’estiu adaptada a les mesures de seguretat

L’Ajuntament d’Olot, les entitats i les empreses de la ciutat han sumat esforços per impulsar una edició de La Cua del Drac amb activitats d’estiu per a tothom, adaptades a les mesures de seguretat a causa de la COVID-19.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Algunes d’aquestes activitats es facin d’una manera diferent de com estàvem acostumats, però el més important és que les puguem fer perquè durant molt de temps vam tenir el dubte de si això seria possible o no.

Propostes musicals, de circ, castelleres, gastronòmiques, esportives i exposicions són algunes de les propostes de La Cua del Drac d’aquest any, que ha programat moltes activitats gratuïtes i a l’aire lliure. L’edició de La Cua del Drac 2020, que serà íntegrament digital, se centrarà en els mesos de juliol i agost i es podrà descarregar la programació de les activitats de forma setmanal.

Pel que fa a la programació, la plaça de Braus es convertirà en un autèntic circ per acollir el cicle Circ a la Plaça.

Tena Busquets, tècnica arts escèniques Olot Cultura: Hi ha quatre espectacles a la plaça. Ens hem centrat molt en les companyies nacionals donat que dues propostes internacionals que teníem les hem hagut de passar a l’any que ve perquè al moment que havíem de prendre la decisió no teníem clar el tema de les fronteres, de si es podria viatjar o no i era bastant complex.

El cicle Música al Parc se celebrarà els diumenges d’agost al Parc Nou, mentre que també hi ha programat la segona edició del Parc Electrònic. A més, el Cornamusam tindrà lloc del 27 al 30 d’agost. També es podran visitar diverses exposicions als Museus d’Olot i Olot Fotografia oferirà diverses mostres a l’Hospici, a Can Trincheria i al Claustre del Carme.

Tota la programació de La Cua del Drac es pot trobar a la web Descobreix Olot. Les activitats culturals es podran consultar a la pàgina web i l’aplicació mòbil d’Olot Cultura. A banda, la campanya inclou el canal de WhatsApp per rebre informació de forma setmanal.

x