Punt i final als Encontres a la segona fase d’Olot Cultura amb una valoració molt positiva

Un dels sectors més colpejats per la crisi del coronavirus ha estat el sector cultural. A causa de l’emergència sanitària, es van haver de tancar teatres, cinemes, sales de concerts, museus i biblioteques i tan grans com petits festivals van quedar cancel·lats.

Amb la tornada a la normalitat, Olot Cultura va engegar un cicle d’espectacles per ajudar a reactivar el sector cultural a la ciutat, els ‘Encontres a la segona fase’, que van finalitzar el passat divendres amb una valoració molt positiva.

Pep Berga, alcalde d’Olot: No tant per la participació que hi ha hagut sinó per haver pogut ajudar en un moment en el que ho necessitaven especialment totes les persones que a la nostre comarca viuen de la cultura. No només artistes o creadors sinó tot l’acompanyament que hi ha: tècnics de so, tècnics de llum, escenògrafs…hi ha molts professionals que s’hi dediquen i hem arribat a força tothom.

Durant dues setmanes, Olot Cultura ha programat, entre d’altres, ‘Autoconcerts’, activitats pels més petits o espectacles escènics a través de videoconferències. Un cicle que al final, ha donat feina a més d’un centenar d’artistes així com a una vintena d’empreses relacionades amb el sector de la cultura de la comarca.