El comerç d’Olot arrenca amb optimisme una campanya de rebaixes marcada per la crisi de la COVID-19

L’inici del mes de juliol coincideix també amb el dia oficial de l’inci de l’esperada campanya de rebaixes, tot i que des de ja fa uns anys els comerços aprofiten els primers dies d’estiu per començar a fer descomptes en els seus establiments. Aquesta campanya de rebaixes però, amb la crisi del coronavirus, serà de les més atípiques que haurem viscut mai.  El confinament i la crisi sanitària, va esclatar de ple quan la majoria de comerços, sobretot de roba i complements, havien fet una inversió de gènere de primavera. Un excés d’estoc que ara ha quedat als magatzems de les botigues.

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants d’Olot: Espero que els rebaixes siguin positives. Penso que les rebaixes seran bones perquè tornarà a haver-hi molt més estoc que altres vegades perquè s’entén que havent estat dos mesos parats, les botigues estan molt ben preparades i es podran trobar preus molt bons.

Es podran trobar descomptes de tota mena i tot i que alguns comerços ja havien fet ofertes en el procés de desescalada per donar sortida a l’estoc acumulat durant els mesos de confinament, no serà fins ara que els descomptes seran més generalitzats. Des de l’Associació de Comerciants, defensen el valor del comerç local per a la ciutat i animen a la població a acostar-s’hi perquè el sector ha quedat fortament tocat per la COVID-19.