Els cedits de la Unió Esportiva Olot tornen als seus clubs d’origen

L’últim dia de juny coincideix amb la finalització dels contractes dels futbolistes, malgrat que el coronavirus ha obligat a allargar-ne alguns al no haver-se pogut acabar les temporades esportives. Però la Unió Esportiva Olot sí que ha abaixat la persiana del curs, i des d’aquest 30 de juny ja no compta amb els tres cedits que tenia a la plantilla: Arnau Comas, Peque i José Antonio Soler. Precisament, el valencià, que té contracte amb la Cultural Leonesa, ha estat un dels futbolistes amb més minuts a les ordres de Garrido. El carriler ha disputat 24 partits a la Segona B defensant la samarreta vermella, essent titular en 20 enfrontaments i marcant un gol. També ha tingut una presència destacada el central Arnau Comas, que es preveu que tingui un rol important al Barça B el curs vinent. El de Cassà ha disputat 16 partits, 15 d’ells com a titular a l’eix defensiu. Comas s’ha acomiadat de l’afició amb una carta on es declara un seguidor més de l’Olot. Per la seva banda, el davanter Peque ha disposat de menys minuts, essent titular en sis partits dels 18 que ha jugat, però de ben segur que l’afició recordarà el seu gol contra el Sabadell en un partit vibrant a l’Estadi. Més enllà dels cedits, l’Olot encara està pendent de dues renovacions: són les del migcampista Eloi Amagat i el defensa Lluís Aspar, que a 30 de juny també haurien finalitzat la seva vinculació amb el club.

x