L’Associació de Comerciants engega la campanya ‘Passaport de l’ACO’ per fomentar el comerç local

L’Associació de Comerciants d’Olot llança una nova campanya per promocionar el comerç de proximitat i local enmig de la crisi de la COVID19 i amb l’objectiu d’impulsar les vendes físiques als establiments associats de l’entitat.

A partir d’aquest dimecres i fins al 16 de juliol, arrenca ‘El Passaport de l’ACO’, una proposta comercial que permetrà sortejar 8 vals de 50 euros cadascun per gastar en els comerços associats. Per cada compra superior a 15 euros, es podrà demanar el passaport i els botiguers marcaran un segell en el seu document. Un cop es disposi de 5 segells, tots ells de diferents botigues, podran entregar-lo a un dels establiments associats o bé dipositar-lo en algunes de les 8 urnes que hi haurà repartides per la ciutat.

El sorteig es realitzarà el divendres 17 de juliol i els guanyadors disposaran fins a 27 d’agost per fer ús del seu val de descompte.

x