Sant Feliu de Pallerols inicia aquest divendres la programació `Pesca l’estiu´

La cultura va tornant mica en mica als municipis de la comarca durant la nova normalitat i Sant Feliu de Pallerols té clar que tot i les mesures de prevenció establertes no volen deixar de celebrar l’estiu. El consistori ha presentat el programa ‘Viu l’estiu’ amb activitats familiars que comencen aquest divendres i tindran lloc fins a finals del proper mes d’agost dins el festival ‘Pesca l’estiu’.

Anna Roca, comissió cultura Sant Feliu de Pallerols: Hem volgut fer el mateix que l’any passat, fer concerts per un públic més adult, però també espectacles familiars on també hi poden venir els adults sense els nens, no necessàriament perquè ho gaudiran de totes maneres. Una cosa molt familiar, del més petit al més gran.

Després de celebrar la Festa Major confinada Sant Feliu de Pallerols es prepara per acollir concerts i espectacles a la Plaça de l’Església, l’emplaçament escollit per l’ajuntament i on es controlarà l’accés de tots els assistents. La programació coincideix amb altres celebracions populars al municipi com la Festa Petita o els Cavallets i Gegants, festivitats que encara estan pendents de confirmació.

Artur Colomer, alcalde Sant Feliu de Pallerols: “Intentarem que sigui a un espai gran, si les condicions es mantenen i no hi ha cap rebrot, que esperem que no, i que permeti que podem situar a la gent a un emplaçament gran.”

La soprano Susanna del Saz serà l’encarregada d’iniciar el festival, i la seguiran el mag Txema Muñoz i l’actuació ‘A la fresca’ d’Anna Confetti, a banda d’altres artistes que permetran als pescallunes gaudir d’un estiu ple d’espectacles. La programació completa es pot consultar al web de l’ajuntament i les entrades es poden adquirir a l’edifici del mateix consistori.