Turisme Garrotxa preveu un augment de visitants de proximitat aquest juliol

Els turistes que registra la Garrotxa durant l’estiu procedeixen sobretot de l’àmbit català. Segons Turisme Garrotxa, en els darrers anys un 58% dels visitants són catalans, mentre que un 20% procedeix de l’estranger i la resta provenen de la resta de l’estat. L’entitat considera que la tendència per aquest juliol es reforça amb els ciutadans catalans i espanyols, que han augmentat les seves demandes d’informació pel juliol respecte altres estius.

Turina Serra, gerent Turisme Garrotxa: Tenim demandes de gent de Madrid i del País Basc, que solen ser els que més ens visiten, i això no frena. El mercat de proximitat, a més, ha augmentat. Durant el juliol es comença a tenir un volum de reserves important.

Gerard Xifra, vicepresident Turisme Garrotxa: Hi ha aquest augment de públic de província, que potser no teníem, però la gent ha estat molt prudent i ara estem notant el repunt.

Turisme Garrotxa preveu que el proper 12 de juliol tots els establiments turístics de la comarca hagin reobert les seves portes.